1. Motivacija kao preduvjet

Nudimo širok spektar visokokvalitetnih izvannastavnih aktivnosti.

Obvezali smo se osigurati da naši učenici dobiju najbolju brigu i podršku kako bi se ovdje osjećali sretno i sigurno te stoga mogli napredovati i ostvariti akademski napredak. Naš tim voditelja radionica obučen je za rad s mladima i kao dio tima imamo i ostale studente koji asistiraju u održavanju radionica. Ukoliko ste motivirani za uključiti se našem Društvu ispunite podatke na obrascu niže na ovoj stranici.

Prijava

2. Prijava

Ponosni smo na što već više od 10 godina pružamo najbolje informatičko obrazovanje koje je moguće našim učenicima.

Ukoliko ste željni postati članom budite slobodni popuniti prijavni obrazac na dnu stranice kako bi vas mogli kontaktirati.

Prijavna procedura

3. Prijavna procedura

Tijekom prijavnog procesa nužno je dostaviti potrebne podatke.

Obvezali smo se osigurati da naši učenici dobiju najbolju brigu i podršku kako bi se ovdje osjećali sretno i sigurno te stoga mogli napredovati i ostvariti osobni napredak..

Uspješna prijava

4. Uspješna prijava

Postanite dio pozitivnog okruženja za učenje.

Obvezali smo se osigurati da naši učenici dobiju najbolju brigu i podršku kako bi se ovdje osjećali sretno i sigurno te stoga mogli napredovati i ostvariti akademski napredak.

Prijavi se u nastavku

Budi i ti dio Društva informatičara Pula

Educirajmo djecu da postanu dio najbolje informatičke budućnosti.

    ŠTO UČENICI KAŽU O NAMA

    “There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour”


    “There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour”