1. Motivacija kao preduvjet

Nudimo širok spektar visokokvalitetnih izvannastavnih aktivnosti.

Obvezali smo se osigurati da naši učenici dobiju najbolju brigu i podršku kako bi se ovdje osjećali sretno i sigurno te stoga mogli napredovati i ostvariti akademski napredak. Naš tim voditelja radionica obučen je za rad s mladima i kao dio tima imamo i ostale studente koji asistiraju u održavanju radionica. Za učenike je važno da su motivirani za digitalne tehnologije.

Prijava

2. Prijava

Ponosni smo na što već više od 10 godina pružamo najbolje informatičko obrazovanje koje je moguće našim učenicima.

Ukoliko smatrate da vi kao učenik ili vaše dijete ima želju i motivirano je učiti i usavršavati se u infromatičkim vještinama i programiranju budite slobodni popuniti prijavni obrazac kako bi vas mogli kontaktirati i dogovoriti detalje oko prijavnog procesa.

Prijavna procedura

3. Prijavna procedura

Tijekom prijavnog procesa nužno je dostaviti potrebne podatke i dogovoriti se oko detalja radionica koje sa pohađa.

Obvezali smo se osigurati da naši učenici dobiju najbolju brigu i podršku kako bi se ovdje osjećali sretno i sigurno te stoga mogli napredovati i ostvariti osobni napredak..

Uspješna prijava

4. Uspješna prijava

Dočekati ćemo vas u pozitivnom okruženju za učenje pod vodstvom naših mentora.

Obvezali smo se osigurati da naši učenici dobiju najbolju brigu i podršku kako bi se ovdje osjećali sretno i sigurno te stoga mogli napredovati i ostvariti akademski napredak.

Prijavi se u nastavku

Budi i ti jedan od 1 000 učenika koji su prošli edukaciju

Neka vaše dijete postane dio najbolje informatičke budućnosti.

    ŠTO UČENICI KAŽU O NAMA

    “There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour”


    “There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour”